Keuntungan

Dengan menjadi agen kami, sebenarnya kami datangkan dengan sesuatu yang menarik.bukan sekadar menjual topup sahaja, malah ade lagi dua (2) kelebihan yang menanti anda..
**Bergantung pada pakej yang anda pilih1.Keuntungan yang anda dapat dengan menjual topup.

Harini makin ramai yang menggunakan handphone dan kebanyakanya menggunakan prepaid.lihat kliling anda, berapa ramai yang menggunakan handphone. Semua orang yang menggunakan prepaid mesti akan beli topup. Mengikut kajian saya sendiri bagi, seorang peniaga runcit yang menjual topup boleh menjual sehingga RM500 sehari!!.. Itu baru satu peniaga. bayangkan ditempat kerja anda,kejiranan anda, kawan-kawan anda,berapa ramai y menggunakan prepaid..

Katakanlah kawan-kawan anda menggunakan celcom lebih kurang 100 orang, dan seorang daripada mereka membelanjakan sebanyak minimum RM40 sebulan untuk beli topup. RM40x100 = RM 4000 dan jika andaikan keuntungan anda adalah sebanyak 4.5%. Maka keuntungan anda adalah sebanyak ... anda kirelah sendiri.. Itu hanya untuk celcom sahaja,jika ditambah dengan yang lain..??anda pikirkan.

2. Menjana pendapatan dengan pendaftaran downline (agen anda).


Anda boleh daftarkan downline anda sendiri dan setiap pendaftaran downline, syarikat cuma
tolak RM5 sahaja dari akaun topup anda dan anda perlu memasukkan jumlah bayaran RM50 kepada admin untuk memproses pendaftaran downline anda. Jika di standardkan yuran pendaftaran sebanyak RM100, maka keuntungan anda disitu adalah sebanyak RM45 dan anda boleh tentukan caj setiap pendaftaran tersebut.

Contohnya jika Ali  ingin mendaftar sebagai agen dengan anda dan anda akan dicaj RM100 (yuran pendaftaran ni. dari akaun anda akan ditolak sebanyak RM5 dan anda menyuruh Ali memasukkan sebanyak ,RM100 ke akaun anda. Selepas itu, Anda perlu memasukkan RM50 sahaja kedalam akaun admin bagi proses pengdaftaran dan pengaktifan.
Jadi, anda telah mendapat untung sebanyak RM45 semasa mendaftarkan Ali.

Jika sehari dapat cari atau daftarkan 1 downline (agen) dan dikira sebulan anda akan mendapat sebanyak
RM45 X 30 DOWNLINE = RM1350 . Jika sebulan anda mendapat 60 downline (agen) (RM45 X 60 DOWNLINE= RM2700).. lebih banyak dari gaji anda? Duit tersebut 100% milik anda. Tanpa potongan EPF dan sebagainya.

3.Keuntungan atas komisyen jualan downline (agen) anda.


Ini dikira seperti anda membuka cawangan baru lah. lagi banyak downline (agen) yang anda dapat, lebih banyak komisyen yang anda akan dapat. Ianya berterusan selagi downline (agen) anda menjual topup tersebut. (**komisyen akan diberikan berupa modal anda yang akan dikira seminggu sekali)

Contoh komisyen yang anda akan dapat (pengiraan)
jika anda mendapat komisyen bagi celcom sebanyak 4.5%, jadi untuk downline (agen) anda..ANDA yang menentukan berapa komisyen yang akan diberikan kepada downline (agen) anda.sebagai contoh jika anda memberikan 4.0%, maka anda akan mendapat komisyen bagi setiap jualan celcom dari doenline (agen) anda sebanyak 4.5% - 4.0% = 0.5%.tiap satu transaksi bagi penjualan celcom downline (agen) anda, 0.5% adalah milik anda.